RC HAKKINDA ARADIKLARINIZI BULABİLECEĞİNİZ BİR YER!!! POPÜLER MARKALAR VE MODELLER İÇİN İSTEDİĞİNİZ ÇEŞİT YEDEK VE MODİFİYE PARÇA, MOTORLAR, KUMANDALAR, KEPLER, KISACASI AKLINIZA GELEBİLECEK NEREDEYSE HERŞEY BİR E-MAIL UZAĞINIZDA...

8 Eylül 2012 Cumartesi

OTA ZEON MARKIII

Efendim bir de Ota Zeon geçti elimizden. Araç çok çok güzel. Şaftlı araç sevdirtti bana desem yeridir. Ota-R31 serisi ile aynı süspansiyon sistemini, c-hub, knuckle,universal kullansa da steering açısı R31 kadar değil maselef. Ama minik bir işlem ile steering geliştirilebilir. StreetJam firması zaten ayarlanabilir bir parça yapmıştı iki ana steering kolu ortasına, onu almaya gerek kalmadan turnbuckle uygulanabilir. İş sonrası RC'ye zaman bulabildiğim ve kendime de zaman ayırmam gerektiği için fotoğraflar toplama aşamasında biraz kısır kaldı bu defa, kusura bakmayınız. 

SSG olayı muazzam güzel şasenin. Daha önce gördüğüm SSG karbonlardan farklı, daha bir güzel. Belki de pahalı olduğu içindir :D Gariptir ki StreetJam eloksallamasında hatalar var :( kimi yerler mavi rengi almamış mesela, neyse ki gözle görülür yerde değiller. Motor takmak dışında toplaması kolay ve zevkli bir şase. Şase layout'undan ötürü esc receiver yerleşimi kimilerini zorlayabilir, zira servo konumu adamın canını sıkıyor esc ve receiver yerleştirirken. Şasenin servo ayakları neden dışa kıvrımlı diye söylenmeden edemedim, cidden bu layout'ta çok abes kaçmış, insanın eline ayağına dokunup duruyor. Dümdüz bir servo ayağı daha iyi olurdu ama tabi araç büyük ölçüde r31 serisi parçaları kullandığı için servo ayakları da aynı. 

Bu bir iki şey dışında genel itibari ile çok tatlı makine. Şaseyi toplarken tabi upgrage'leri eksik etmedik. Overdose üniversal şaft, eagle racing knuckle ve eagle racing c-hub'ları da ekleyiverdik araca.

Keyifli seyirler...




1 yorum:

Unknown dedi ki...

steering ne kadar yaklaşık mergupsan abey ?