RC HAKKINDA ARADIKLARINIZI BULABİLECEĞİNİZ BİR YER!!! POPÜLER MARKALAR VE MODELLER İÇİN İSTEDİĞİNİZ ÇEŞİT YEDEK VE MODİFİYE PARÇA, MOTORLAR, KUMANDALAR, KEPLER, KISACASI AKLINIZA GELEBİLECEK NEREDEYSE HERŞEY BİR E-MAIL UZAĞINIZDA...

8 Mayıs 2011 Pazar

Ready to Beat the Rocks!

Crawler'ımı sonunda topladım. Tabii toplarken de tırmanma performansını arttırıcı modifiye ve ayarlar ile topladım. Jantlara ağırlık sarıldı, arka süspansiyonda sert, ön süspansiyonda yumuşak yağ kullanıldı, alt kollar gerektiği yerde spacer'lar ile desteklenerek farklı yerlere takıldı... Bunların hepsi torque twist'i minimuma düşürüp tırmanırkenki tutunmayı arttırmak adına.
Bunun dışında arka gearbox altıdaki gereksiz koruma çıkarıldı, dik yerlere tırmanırken takılmasın diye. Aynı sebepten ötürü arkada duran kollar arkanın önüne üst tarafa alındı.
ESC için alüminyum bir esc platformu ayarlandı ve denge için ön alt bacaklara bu platform yerleştirilip esc bunun üzerine kondu. Bu platform alüminyum olmasından dolayı bir nevi de heatsink görevi yapması için konuldu.
Kablolar itina ile, kalabalık yapmayacak şekilde toplandı ve sabitlendi.
Motor-ESCmiz tabii ki SpeedPassion. Rhino Crawler combo. Motor torkunu çoooook fazlaca hissedebiliyorsunuz.
Servomuz da Savöx SC1268SG High Voltage Digital Coreless Servo. 25kg tork, 0.11sn hıza sahip.
Kepi henüz boyanmadı :)

Free Image Hosting At siteFree Image Hosting At siteFree Image Hosting At siteFree Image Hosting At siteFree Image Hosting At siteFree Image Hosting At siteFree Image Hosting At siteFree Image Hosting At siteFree Image Hosting At site

Hiç yorum yok: