RC HAKKINDA ARADIKLARINIZI BULABİLECEĞİNİZ BİR YER!!! POPÜLER MARKALAR VE MODELLER İÇİN İSTEDİĞİNİZ ÇEŞİT YEDEK VE MODİFİYE PARÇA, MOTORLAR, KUMANDALAR, KEPLER, KISACASI AKLINIZA GELEBİLECEK NEREDEYSE HERŞEY BİR E-MAIL UZAĞINIZDA...

4 Şubat 2010 Perşembe

NEW ARRIVAL: SpeedPassion Competition 3.0 - 4.0R Brushless Motor


Sonunda motoruma kavuştum. Baya bir bekledim postanenin yola çıkarması için ama çıktıktan 5gün sonra elime ulaştı. Tazecik fotoğraflar:





   


Hemen dikkatimi çeken birşeyi belirtmek isterim. Timing için bu şu ana dek motor arka kapağındaki vidalar gevşetilir, timing ayarlanır ve arka kapaktaki vidalar tekrar sıkılırdı. Bu motor da ise kapak arkasında vida yok. Motor önünden komple takılan uzun vida ile sabitlenmiş arka kapak da. Bu da demek oluyor ki timing için motor önündeki vidaları sökmek gerekecek. Bu da demek oluyor ki; motor üzerinden timing ayarlamak için motoru araç üzerinden çıkarmak gerekebilir. 3 vida hafifiz diğer motorlara göre =) fakat motor üzerinden timing ayarlamak kullanım kolaylığı açısından  soru işareti oldu bende.
Motor can bir kalite göstergesi olmuş bana kalırsa. Verdiğim paraya değdi dedirten bir göz doyuruculuğu var. 
Son fotoğrafta da "High Power Current Plug In System" dedikleri bullet konnektörlü sistemin motor içine nasıl direkt bağlantı halinde olduğunu görebilirsiniz.







Hiç yorum yok: